Termékeink

IMS GIOTTO mammográf

GIOTTO CLASS
Továbbfejlesztett emlő tomoszintézis rendszer, mely képes teljes körű digitális mammográfiás (FFDM) képalkotásra. Kiemelkedően ergonómiás kialakításának köszönhetően komfortérzetet biztosít a betegnek és könnyű kezelhetőséget a vizsgálatot végző számára.
A CLASS rendszer egy továbbfejlesztett digitális berendezés mely illeszthető különböző képalkotó modalitásokkal, valamint lehetővé teszi további diagnosztikai és beavatkozó vizsgálatok elvégzését.


A Giotto Class-t a legújabb generációs amorf szelén detektorral látták el, valamint wolfram / rénium anódos különleges acél kerámia röntgencsővel, melyet alumínium ötvözet borítás hűt a jobb hőleadás érdekében.

A C-kar nagy szabadságot enged, 10-10 fokkal dönthető lefelé és felfelé a maximális betegkomfort eléréséhez, akár kerekes székben ülő beteg esetében is. A gantry-t is gyorsan és könnyedén vízszintes helyzetbe lehet hozni (+90°), a hason fekve végzett beavatkozásokhoz.

Műszaki adatok

 • Szkennelési szög -/+ 15° az egyedi síkok és a szkennelési sebesség optimalizálásának érdekében
 • A felvételek számának csökkentésével (11) javítja a jel-zaj arányt és a képminőséget
 • Hozzárendelt rekonstrukciós algoritmus: továbbfejlesztett ismétlő eljárás az emlő tomoszintézishez
 • Step-and-Shoot mozgás: eliminál minden mozgás indukált műtárgyat, és általánosságban növeli a mikrokalcifikációk és a struktúrák optimális vizualizációját.
 • Az eredeti 85 µm-es pixel méret egyenlő a képpixel méretével (nincs képpont összevonás), ez biztosítja a maximális felbontást és a mikro kalcifikációk tökéletes megjelenítését.
 • Képes létrehozni (opcionálisan) hagyományos mammográfiai kivetítéseket a tomoszintézis képadatait felhasználva (szintetikus kép)
 • Képalkotó egység integrált nagyteljesítményű generátorral, 24x30 cm-es digitális detektorral, speciális röntgencsővel és kompressziós rendszerrel.
 • Ergonómiás képalkotó munkaállomás lefékezhető elforduló kerekekkel, 21,3 colos, LED, 2 megapixeles, színes diagnosztikai monitorral és érintőképernyős irányítópanellel.

Raffaello® képalkotó és jelentési szoftvermodul, a DICOM 3 szabványnak megfelelő digitális mammográfiai és tomoszintézissel készült képek megjelenítéséhez és manipulációjához.

 • A röntgencső mindkét oldalán megtalálhatóak az irányítógombok.
 • A kompresszor-kar mindkét oldalán kijelzők vannak, melyeken látható a kompressziós erő és vastagság, kollimátor beállítás, laterális és frontális hajlásszög, az állvány, a rács jelenléte és a kiválasztott nagyítás, ugyanúgy, mint a röntgencső hő kapacitása.

Biopszia Tomo, Sztereo vagy Kombinált módban hason-fekvő, vagy függőleges helyzetben lévő betegnél

Teljes körű digitális biopszia

 • A Giotto CLASS-t úgy tervezték, hogy képes legyen végrehajtani tomo vezérelt és szterotaxiás biopszia vizsgálatokat a tomoszintézises és a hagyományos sztereotaxiás felvételekkel nyert koordináták alapján, vagy a két technika kombinációjával, hason-fekvő, vagy függőleges helyzetben lévő betegnél.
 • Kompatibilis bármely, jelenleg a piacon elérhető biopsziás rendszerrel.