Termékeink

iCR AirDR flat panel detektorok

Az AirDR a vezetékes és vezeték nélküli digitális radiológiai detektorok új generációját képviseli, amely nagyobb rugalmasságot, hordozhatóságot és felbontást kínál kiemelkedő képminőség mellett.

Nagy szabadságot nyújt a képalkotásban, szabványos kazettaméretű, könnyű és vékony, ugyanakkor strapabíró és ütésálló. Alacsony dózis mellett is garantálja a pontos diagnózis felállításhoz szükséges tökéletes képminőséget - közel valós időben -, köszönhetően a 148µm-es képpont méretnek.

Az expozíció után 3 másodperccel már rendelkezésre áll az előnézeti kép, és kevesebb, mint 10 másodperc alatt látható a végleges felvétel a modern, érintőkijelzővel felszerelt munkaállomáson, amely a generátor vezérlését, a felvétel elkészítését, az utólagos képfeldolgozást, valamint a PACS rendszerrel történő DICOM kommunikációt is biztosítja az XC vezérlőprogram segítségével.

Az alacsony, csupán 2.8 kg-os tömeg ellenére az AirDR akkumulátora képes akár 8 órás folyamatos működésre is. Az AirDR a legkönnyebb vezeték nélküli detektor a piacon.

  • Az AirDR optimalizálja a munkafolyamatot, és csökkenti az ismételt felvételek számát.
  • A cézium-jodid szcintillátor rendkívüli képminőséget biztosít, így csökkenti a téves diagnózis lehetőségét.
  • Az egyedülálló egyszenzoros technológia kiküszöböli a rossz detektor-időzítést.
  • Az XC Acqusition program rövidebb idő alatt teszi lehetővé a legjobb kép kidolgozását.
  • A berendezés 40 felvétel tárolására alkalmas saját memóriával rendelkezik.
  • Képtovábbítási idő a vezetékes AirDRc esetében 500 ms, a vezeték nélküli AirDR esetében 3000 ms.