Cégünkről

DPK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Fókuszban a minőség

„Legyen teljes körű digitális képalkotás a radiológiában – megbízható eszközökkel, elérhető költségszint mellett” – ezt a célt fogalmaztuk meg 2005-ben, amikor létrehoztuk cégünket.

Azóta számtalan egészségügyi szolgáltatónál, szakrendelőnél, kórháznál, klinikánál vívtuk ki helyünket a stabil partnerek listáján. A digitalizálási megoldások teljes vertikumát biztosítjuk partnereinknek: a digitális röntgenberendezések teljes köre, digitalizáló berendezések, ultrahangkészülékek, orvosi monitorok és a képalkotó technológia legmodernebb kiegészítői mind megtalálhatóak termékeink között.

Technológiai partnereinket az innovatív termékkör, a megbízható minőség és kiváló ár-érték arány alapján választjuk. Informatikai hátterünket a magyar egészségügy egyik meghatározó egészségügyi informatikai szereplője, a több mint 200 intézményben jelen lévő Béker-Soft Informatika Kft. biztosítja. Velük együttműködésben a magyar egészségügyi környezetre és speciális igényekre optimalizált PACS-rendszer (DIVAS) és teleradiológiai rendszer (TERASY) szállításában is közreműködünk. A német Protec GmbH röntgenrendszereinek, az amerikai iCRco digitalizáló berendezéseinek, a kínai CR Wandong átvilágító és röntgenberendezéseinek, valamint a dél-koreai WIDE diagnosztikai és orvosi monitorainak kizárólagos forgalmazói vagyunk a magyar piacon, de több innovatív terméket is képviselünk portfóliónkban.

Szakképzett és elkötelezett szervizcsapatunk felvállalja az általunk forgalmazott termékek szakszerű karbantartását, szervizelését, valamint esetleges gyors alkatrészellátását. A berendezések telepítését cégünk végzi, és partnereinkkel átalánydíjas vagy eseti karbantartási együttműködésben dolgozunk együtt.

„Azon partnereink számára nyújtunk igazán sikerélményt, akik jól megha-tározott költségvetésből szeretnék megoldani technológiai fejlesztéseiket. Komplex termékskálánkkal a képalkotó diagnosztikával szembe támasztott digitális igények teljes körű kiszolgálását célozzuk meg. Ehhez csak olyan berendezéseket választunk, amelyek nagy tudásúak, robusztusak, kiváló technikai minőségűek és teljesítményorientáltak. Így tudunk olyan ár-érték arányt nyújtani partnereinknek, hogy ne csak az általunk képviselt tudást válasszák, de jól szervezett és szakképzett telepítő- és szervizcsapatunkkal, valamint gyors ügyfélszolgálatunkkal is megerősítsük őket vásárlási döntéseikben.“

Nagy Csaba
ügyvezető igazgató
DPK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.